maandag 31 januari 2011

Juf Nelleke --> foto's

Van afgelopen week hadden jullie nog wat foto's tegoed. Op maandag wonnen we met 19-5 van de Glashorst met het dam- en schaaktoernooi. Hieronder zie je onze harde denkers aan het werk:


Op donderdag gingen we op bezoek bij De Meerwaarde in Barneveld. Na een flinke fietstocht (tegenwind!) kwamen we aan in het oude gebouw van de school. In een presentatie lieten ze ons zien hoe het nieuwe gebouw eruit komt te zien. Bij biologie keken we door microscopen naar een hondenvlo, dat ziet er dan zo uit:



Bij de afdeling Groen kregen we allerlei vragen over planten, gereedschappen en dieren. Hoeveel zou zo'n konijn wegen?

 Ook kregen we een beetje natuur- en scheikunde. We bouwden stroomkringen, en kwamen er achter dat ook oorbellen stroom geleiden!
Op de terugweg hadden we gelukkig wind mee, dus waren we zo weer terug in Scherpenzeel. Dit was het laatste bezoek aan een middelbare school dat we met heel groep 8 deden. Nu zullen jullie verder zelf moeten gaan kiezen. Veel succes!

vrijdag 21 januari 2011

Juf Nelleke --> digibord

En daar is 'ie dan:

Mooi hè :)

dinsdag 18 januari 2011

Juf Nelleke --> Foto's CSV

Leuk, leuker, leukst was het op het CSV! Hierbij alvast de foto's, verslagen volgen snel!





zaterdag 15 januari 2011

Foto´s afscheid juf Shanna

Het is alweer twee weken geleden, maar de foto´s kwamen maar niet op de website. Bij deze! Juf Shanna, we hopen dat je nog eens langskomt, natuurlijk ook bij de musical!




vrijdag 14 januari 2011

Jim --> 9 kinderen zijn naar het CSV het perron geweest

Een week geleden zijn we met negen kinderen naar 'Het Perron' geweest om testen te maken.
We gaan nu vertellen wat op 'Het Perron' hebben gedaan. We hebben eerst een paar oefeningen gedaan. zoals kubus maken op de laptop. En toen moesten we op de laptop een half uur rekenen. En toen 35 minuten berijpend lezen doen. En  toen moesten we vragen over je zelf doen zoals welke sport doe je.
 Dat was het wel, het was heel leuk.
               
Groetjes
 Robin, Jim, Danielle, Ayat, Melanie k, Demi k, Demi l, Noah en Kelsey.

maandag 10 januari 2011

Juf Nelleke --> Kamp #1

Het is nog ver weg, maar de eerste dingen voor het kamp worden al geregeld. Zo kan ik jullie nu alvast vertellen dat de camping is gereserveerd. Ook dit jaar gaan we weer naar camping De Duinvoet in Schoorl. Wil je alvast weten hoe deze camping eruit ziet? Kijk dan op http://www.campingduinvoet.nl/

vrijdag 7 januari 2011

Juf Nelleke --> maar met z'n 19'en!


Vandaag waren we maar met 19 kinderen in de klas (de anderen waren naar het CSV in Veenendaal om een test te maken). 's Middags deden we daarom een alternatief programma. Iedereen maakte een  tekening in paint over de winter. Ook deden we een poging om met touw iets moois te maken. Sommigen maakten vriendschapsbandjes, anderen gingen breien of punniken. We sloten de middag af met een aflevering Robin Hood. Hieronder zie je de tekeningen die gemaakt zijn:
Raf
Kenya
 Denise B.
 Doenja
Levi

 Robin k.B.
 Amber

dinsdag 4 januari 2011

De nieuwe groepjes.

Hallo allemaal,

Vandaag hebben de juffen Nelleke & Shanna nieuwe groepjes voor ons geschoven, het doel van de nieuwe groepjes is beter te scoren voor de eindcito.
Vandaag gaat juf Shanna weg, dat vinden we allemaal heel jammer!
We gaan ook niet werken vanmiddag ,we gaan spelletjes doen en het word heel leuk.

xoxoxodoei
Ayat en Denise van de wolfshaar

maandag 3 januari 2011

GELUKKIG 2011 allemaal!