zaterdag 19 maart 2011

Nick en Jim --> playbackshow

Woensdag hielden we de voorronde van de playbackshow. Er waren vier groepjes:

1. Wij gingen als eerste we deden de balletjes van de koningin
2. Als tweede ging kabouter plop in dit groepje zaten Ilse, amber, Danielle ,Demi L, Robin J en Raf

3. Als derde ging het groepje van de Red Hot Chili Peper met Snow daar zaten In: Levi, Sam , Thom en Joey

4. Als vierde gingen: Denise B, Kenya en Aldiana die deden het liedje: lose my breath gezogen door Destiny’s Child

Na het stemmen van de kinderen en de juffen[ als je meedeed mocht je niet stemmen]hebben de kabouters gewonnen, zij gaan nu optreden voor de hele school.
Groetjes de hare majesteit[ Nick] en Andre van duin[ Jim]




dinsdag 15 maart 2011

Ayat Bieber (Jumma) en Melanie Baars( de Jong ) --> muziekvoorstelling

Het was heel druk in de hal, eerst ging het digibord aan en meester Stef zat klaar met zijn gitaar. Ze begonnen met z’n alle groep 5, 6 en 7 met het liedje van de kinderboekenweek. Toen moest groep 5 een liedje zingen. Ze kwamen in een rijtje het podium op. Ze gingen een liedje over Dondald Duck zingen. Ze zongen ik doe Donald Duck na kwak, kwak, kwak, kwaaaaak. Ze ging een nog een liedje doen, die ging over de Smurfen iedereen mocht bij het 3e couplet meezingen. Als laatste deden ze nog een dansje op het liedje Pink Panter. Daarna was groep 6 aan de beurt. Ze deden het liedje tover teken boek en daarna nog over Suske en Wiske. Als laatst deden zij een zelf gemaaktje strip rap. Groep 7 deed Lucky Luck. Jeroen de Gooijer reed op een nep paard :). Daarna deden ze het liedje Poppy the sailderman. Zij deden als laatst een lied over allerlei stripfiguren.



Groetjes van Ayat Bieber (Jumma) en Melanie Baars( de Jong ) :)

woensdag 9 maart 2011

Eindelijk weer bericht!

Zo, dat was wel een tijdje geleden, dat laatste blogbericht! In de tussentijd is er alweer veel gebeurd. We zijn inmiddels op de helft van het dam- en schaaktoernooi. Na een goede start hebben we wat minderen wedstrijden gehad. We staan inmiddles 4e van de 5 scholen, maar we hebben nog wel kans om wat hoger te gaan eindigen. Maandag moeten we alweer tegen de nummer 5, de Glashorst.


Na de zomervakantie hebben we een musical uitgekozen, waar we allemaal erg enthousiast over zijn. Vorige week heeft iedereen het boekje goed doorgelezen en 5 rollen uitgekozen die leuk genoeg leken om te gaan spelen. Vandaag heeft iedereen te horen gekregen welke rol hij/zij mag gaan spelen, maar hoe dat precies in elkaar zit houden we natuurlijk nog even geheim. In ieder geval kan het echte oefenen nu beginnen!