donderdag 21 april 2011

Melanie k en Kenya --> Voetbal en Handbal toernooi.

Voetbal en Handbal toernooi.


Dinsdag 19 April hadden we het handbal en voetbal toernooi. De meeste meisjes deden mee met handbal en Demi Knijnenburg deed mee met voetballen. De eerste wedstrijd moesten we tegen de maatjes en hadden we met 11-0 gewonnen. De tweede wedstrijd moesten we tegen de bruinhorst en hadden we 5-5 gespeeld. De laatste wedstrijd moesten we tegen de glashorst en hadden we met 15-0 gewonnen. Omdat we tegen de bruinhorst gelijk hadden gespeeld ging het erom wie de meeste punten in totaal had. Om 8 uur was de prijsuitreiking. Toen hoorden we dat gewonnen hadden. We hebben 2 bekers gewonnen: 1 wissel beker en 1 die we mogen houden. Toen had juf Nelleke een foto van ons gemaakt met de bekers. De jongens hadden met voetballen de 3e prijs gekregen.

Groetjes Melanie k en Kenya

Robin J en Mees --> Verslag van Dorpsbeuk voetbalteam.

We hadden dinsdag 19-april-2011 schoolvoetbal en handbal toernooi.
Er deden vier scholen mee: de dorpsbeuk, bruinhorst, maatjes en de glashorst.
We moesten eerst tegen de Maatjes die verloren we met 3-1.
Toen moesten we tegen de Bruinhorst die wonnen we met 1-3.
Toen dat klaar was moesten we tegen de Glashorst die verloren we met
3-1 .
De doelpunten zijn gemaakt door:
Tegen de Maatjes; 1× Bram Teunisen.
Tegen de Bruinhorst; 3× Robin Joosten.
Tegen de glashorst; 1× Robin Joosten.
We zijn uiteindelijk 3de geworden.
Het was een hele leuke en sportieve avond.

Groetjes Mees en Robin J

dinsdag 19 april 2011

Juf Nelleke --> KAMPIOENEN!

Het was weer geweldig, het hand- en voetbaltoernooi op de velden van Valleivogels. De voetbalploeg van groep 7 en 8 speelde een aardig toernooi (kon beter, vonden ze zelf), zij sleepten de derde prijs in de wacht. Hier kunnen jullie trots op zijn, jongens en meisjes (de Dorpsbeuk had de meeste meespelende meisjes bij de elftallen, 3 in totaal!)



De meiden van groep acht haalden uiteindelijk op doelsaldo het kampioenschap binnen, een mooi verjaardagscadeautje voor juf Alieke!





woensdag 13 april 2011

Juf Nelleke --> We zijn er weer!

Pfff, wat hadden we het druk afgelopen weken. Techniekweek, feestmarkt, verjaardag van de school, playbackshow, het was een gezellige en drukke boel de afgelopen weken. Nu is het weer wat rustiger, weer tijd voor een stukje op de weblog.
Deze week gingen we voor het eerst buiten gymmen. Op het veldje vlakbij het zwembad hebben we ons goed vermaakt. We oefenden nog even voor het hand- en voetbaltoernooi, dat volgende week alweer is. Verder hadden we het vooral erg warm, we moeten duidelijk weer even wennen aan de zon!

De tweede gymles deze week was een acrobatiekles. Deze kunstjes lenen zich altijd voor mooie foto's, zie hieronder!



Dinsdag was ook de afsluiting van het dam- en schaaktoernooi. Daar werd bekend dat de Dorpsbeuk derde is geworden. Dit is de uitslag:

1. Wittenberg
2. Bruinhorst
3. Dorpsbeuk
4. Maatjes
5. Glashorst

Joey deed voor groep 8 mee aan het finaletoernooi. Hij speelde tegen een meester van de Wittenberg en speelde uiteindelijk remise. De leerlingen wonnen van de leerkrachten met 16-14.