dinsdag 27 maart 2012

Juf Nelleke --> NL doet

Groep 8 deed mee aan de actie NL doet. Als je meedoet aan deze actie, doe je die dag vrijwiliigerswerk. Groep 8 deed allerlei klusjes voor de school. Zo werd de "tuin"eens goed onder handen genomen, werd er in groep 3 geholpen met nakijken, en werden de ramen schoongemaakt.



donderdag 22 maart 2012

Juf Shanna--> Bibliotheek bezoek

Maandag zijn we naar de bibliotheek geweest, voor een schijversbezoek.
Toen we aankwamen stond illustrator Kees de Boer al op ons te wachten. Hij vertelde over zijn boeken en tekeningen, ook las hij voor uit een boek. Op het laatst ging hij een heel cool fantasie dier tekenen, die hebben we in de klas opgehangen.


Juf Shanna--> Eieren uitblazen

Het is bijna Pasen en daarom gingen we aan de slag met eieren.
De eieren moesten eerst uitgeblazen worden en daarna mochten de kinderen ze beschilderen.
Hieronder de foto's :-)



vrijdag 2 maart 2012

Juf Shanna --> Nieuw lokaal

Sinds 3 weken zit groep 6 op maandag en dinsdag in een ander lokaal.
Om het lokaal gezelliger te maken hebben we een winterlandschap gemaakt
en broodjes gebouwd!

donderdag 1 maart 2012

Juf Shanna --> even voorstellen

Mijn naam is Shanna van Wijk en ben vierde jaars pabo student van de CHE in Ede. Ik ben 23 jaar oud en woon in Veenendaal. Met de Dorpsbeuk ben ik al bekend, vorig jaar heb ik stage gelopen in groep 8 en aan het begin van dit schooljaar heb ik een stage gedaan in verband met de gymopleiding. Nu ben ik gestart met de lio stage op maandag, dinsdag en woensdag in groep 6. Ik heb veel zin om de komende periode les te geven aan de kinderen. Naast het les geven zal ik ook aandacht besteden aan mijn afstudeeropdracht waarvoor ik me ga verdiepen in de didactiek rondom spellingslessen. Als u nog meer van mij zou willen weten, kunt u gerust een keer langs komen.