vrijdag 2 april 2010

Juf Nelleke --> 1 april: feestdag

Afgelopen donderdag vierden we 2 feestjes in één: de verjaardag van de school, juffen en meesters'én het paasontbijt. Groep 8 hielp bij de kleuters met het meelopen en bij het paaseten. Hier kregen we veel complimentjes voor!

Na het paasontbijt speelden we met de klas het 'ogenspel'. Hierbij moest geraden worden wel oog bij welke klasgenoot of juf/meester hoorde. Dit bleek nog best lastig, zoals je ook kunt zien op onderstaande foto (het oog dat er hangt is van Michael). Helaas werkte het weer niet echt mee, daarom dronken we toen we weer terug in de klas waren een lekker warm kopje thee.

's Middags was het tijd voor het levend ganzenbord. Zoals de naam al zegt speelden we ganzenbord, maar dan in het groot. Om de beurt mochten de groepjes gooien. Bij elk vakje hoorde een opdracht, zoals: verander één van je groepsleden in een mummie. Die middag werden ook allerlei 1-april-grappen uitgevoerd. Meester Henk had 's ochtends zout in de koffie van juf Nelleke gedaan, dus er moest wraak genomen worden. Groep 8 hielp natuurlijk graag mee ;). Eén van de grappen was met een nepbekeuring. Die grap was zo goed, dat meester Henk nu nog niet weet wie 'm uitgehaald heeft.

Al met al was het een drukke dag. Gelukkig hebben we allemaal 4 dagen om weer bij te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten